• Heim
  • Nyhende
  • Om oss
  • Meny
  • Catering
  • Opningstider
  • Kontakt oss

Chef leon knapskog@kraftstasjonen

8/31/2016

0 Comments

 
Picture
2. og 3. september er vi er så heldig å få dyktige Leon Knapskog til kjøkkenet vårt!
Med ei solid kokkekarriere frå blant anna
Det konglege slott, Kongeskipet Norge,
Den norske ambassade i Paris, Lucullus i Bergen,
stjerne-restaurantane Bouchon og French Laundry i California er det berre å gle seg.
Leon har óg vore kjøkkensjef på Balsnes gard
og i dag driv han Minibakeriet på Eid.
Det blir fem serveringar til kr. 695,-
Om du vil sikre deg plass til ei fantastisk smaksoppleving, så reserver bord.

Meny
Byggrynchips, persilledip
*
Lun vannbakkelse med ost...
*
Kålrulettar fylt med torsk- og klippfiskkrem
Smørsaus med løjrom og estragon
*
Dagens kvite fiskefangst
Blåskjel- og peparrotsaus, kantarell, grønkål
*
Braisert oksekjake
Sylta- og råmarinerte betar,
sprøløk med einebær, løk- og potetemulsjon
*
Mjølkesjokoladekrem
Mandelkake og eple frå Stårheim


For reservasjon:
Tlf: 91398091 , bente@kraftstasjonen.no

0 Comments



Leave a Reply.

    May 2018
    January 2018
    October 2017
    August 2017
    June 2017
    May 2017
    March 2017
    December 2016
    November 2016
    August 2016
    May 2016
    February 2016
    December 2015
    October 2015
    September 2015

  • Heim
  • Nyhende
  • Om oss
  • Meny
  • Catering
  • Opningstider
  • Kontakt oss